alt
7 juli 2015

mini-masterclass Bedrijfsoverdracht & Bedrijfsovername

Ondernemers werken met hart en ziel aan het succes van hun bedrijf, maar ooit komt de tijd dat ze hun 'kindje' zullen (moeten) overdragen aan een ander. Wanneer u hierover nadenkt spelen er vast ook bij u talloze vragen. Aan wie gaat u het bedrijf overdragen? Of waar vindt u geschikte kopers? Wat is de waarde van uw bedrijf? Welke fiscale maatregelen kan u treffen voor een maximale netto opbrengst? En hoe kijkt de bank tegenwoordig aan tegen een financiering bij aankoop van een bedrijf?

 

Rabobank begeleidt een op de drie bedrijfsoverdrachten in Nederland. Wij nodigen u dan ook van harte uit voor de  mini-masterclass 'Bedrijfsoverdracht & Bedrijfsovername' op dinsdag 7 juli aanstaande bij stadscafé en boothuis Welgelegen aan de Ruurloseweg 1 te Groenlo. Deze masterclass organiseren wij in samenwerking met Taurus Corporate Finance. Gezamenlijk bieden wij u kennis en inzicht om de bedrijfsoverdracht (en of overname) tot een succes te maken.

 

Programma
17.00 uur - Ontvangst met broodjesbuffet
17.30 uur - Mini-masterclass 'Bedrijfsoverdracht & Bedrijfsovername'
19.30 uur - Afsluiting en gelegenheid tot napraten


Aanmelden
Laat u tijdig informeren en meld u voor 1 juli kosteloos aan voor de mini-masterclass ‘Bedrijfsoverdracht en Bedrijfsovername’ via marketing@noa.rabobank.nl