alt
7 augustus 2015

Cowork Day bij het Centrum voor Jong Ondernemerschap

Als startende ondernemer kun je niet alles zelf weten. Je zult de juiste mensen om je heen moeten verzamelen, mensen die je verder helpen. De Rabobank helpt startende ondernemers bij het realiseren van hun ambities. Zo helpen wij hen verder met o.a. tools voor het schrijven van een ondernemingsplan, bieden wij branche-informatie via de Rabo Kennis App, inspireren wij starters met startersbijeenkomsten en adviseren wij over het zakelijk betalingsverkeer.

Centrum voor Jong Ondernemerschap
Sinds maart 2015 is Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek partner van het Centrum voor Jong Ondernemerschap (CvJO) in Zutphen. Het CvJO is een ambitieuze ondernemers community en biedt starters een laagdrempelige, inspirerende kantooromgeving aan de Kuiperstraat 70 in Zutphen. Een plek vóór en dóór ondernemers waar kennis, ervaring, netwerk en werkplek samenkomen. De Rabobank steunt het CvJO met haar kennis. Wij zijn ervan overtuigd dat wij hiermee een aandeel leveren in het succes van startende ondernemers.

Cowork Day
Elke eerste vrijdag van de maand organiseert het Centrum voor Jong Ondernemerschap aan de Kuiperstraat 70 in Zutphen een Cowork Day. Of je nou ondernemer of medewerker bent, of graag je netwerk wilt vergroten. Tijdens deze Cowork Day kun je sparren met collega-ondernemers en gebruik maken van de expertise van de aanwezige partners.

Programma
11:00 uur Binnenkomst: Elkaar ontmoeten, kennismaken en sparren, of nog even wat werken. Van 12.00 tot 14.00 uur is er bovendien de mogelijkheid om met de aanwezige expertpartners te sparren.
12.30 uur Gezamenlijke lunch: Neem zelf iets mee en deel het, zo hebben we een heerlijk gevarieerde lunch!
14.00 uur Workshop: Iemand uit het CVJO-netwerk, kan CVJO-er zijn, maar ook daarbuiten geeft een workshop. Kijk in de agenda wie er deze maand een ervaring of expertise met jou deelt.
16.00 uur Borrel

Iedere Cowork Day kent een ander programma. Kijk voor het actuele programma op http://zutphen.cvjo.nl/

Aanmelden
Ben jij er ook bij? Meld je aan via claasje@cvjozutphen.nl.
CoWork Day is kosteloos voor startende ondernemers met een abonnement van het CvJO. Heb jij geen abonnement? Geen probleem, je ontvangt dan een factuur van €10,- (excl. BTW).