alt
1 mei 2015

Cowork Day bij het Centrum voor Jong Ondernemerschap

Als startende ondernemer kun je niet alles zelf weten. Je zult de juiste mensen om je heen moeten verzamelen, mensen die je verder helpen. De Rabobank helpt startende ondernemers bij het realiseren van hun ambities. Zo helpen wij hen verder met o.a. tools voor het schrijven van een ondernemingsplan, bieden wij branche-informatie via de Rabo Kennis App, inspireren wij starters met startersbijeenkomsten en adviseren wij over het zakelijk betalingsverkeer.

Centrum voor Jong Ondernemerschap
Sinds maart 2015 is Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek partner van het Centrum voor Jong Ondernemerschap (CvJO) in Zutphen. Het CvJO is een ambitieuze ondernemers community en biedt starters een laagdrempelige, inspirerende kantooromgeving aan de Kuiperstraat 70 in Zutphen. Een plek vóór en dóór ondernemers waar kennis, ervaring, netwerk en werkplek samenkomen. De Rabobank steunt het CvJO met haar kennis. Wij zijn ervan overtuigd dat wij hiermee een aandeel leveren in het succes van startende ondernemers.

Cowork Day
Elke eerste vrijdag van de maand organiseert het Centrum voor Jong Ondernemerschap aan de Kuiperstraat 70 in Zutphen een Cowork Day. Of je nou ondernemer of medewerker bent, of graag je netwerk wilt vergroten. Tijdens deze Cowork Day kun je sparren met collega-ondernemers en gebruik maken van de expertise van de aanwezige partners.

Programma
Op vrijdag 1 mei vertelt Rolf Winter (ondernemer bij o.a. Puik, Lokaal Kerstpakket en 3D Kiekje) in een workshop over hoe briljante mislukkingen leiden tot zijn groei als ondernemer.

11.00 uur Aanschuiven met je laptop
12.00 tot 14.00 uur Sparren met expertpartners (AW Accountants, Rabobank en Voorink Advocaten)
12.30 uur Gezamenlijke lunch – Neem zelf iets mee en deel het.
14.00 uur Workshop – door Rolf Winter
16.00 uur Borrel

Iedere Cowork Day kent een ander programma. Kijk voor het actuele programma op http://zutphen.cvjo.nl/

Aanmelden
Ben jij er ook bij? Meld je aan via claasje@cvjozutphen.nl.
CoWork Day is kosteloos voor startende ondernemers met een abonnement van het CvJO. Heb jij geen abonnement? Geen probleem, je ontvangt dan een factuur van €10,- (excl. BTW).