alt
2 april 2015

Trends in de pluimveesector, nu en in de toekomst

De Nederlandse pluimveesector staat hoog aangeschreven in de wereld en dat willen we graag zo houden, met behoud van inkomen voor de ondernemers.

Wij nodigen pluimveehouders in de leg van harte uit voor de themabijeenkomst op donderdag 2 april 2015 van 15.00 uur tot 19.00 uur bij Flierveldshoeve in Ambt Delden.

Sprekers
Tijdens deze interactieve bijeenkomst gaan Alfred Driessen, financieel directeur bij Johma en Jeroen van den Hurk, sectormanager Pluimvee Rabobank Nederland, in op de actuele marktsituatie voor de leg en geven waar mogelijk meer inzicht over de toekomstige ontwikkelingen. Wat zijn de kansen voor de Nederlandse ondernemers in de pluimveehouderij? Een belangrijk thema in deze sector is duurzaamheid. Kan de Nederlandse pluimveesector dusdanig innoveren op het gebied van duurzaamheid, zodat ze zich mondiaal structureel kan onderscheiden in de Food & Agri markt? Naast andere actuele thema’s komen ook de gevolgen van de vogelgriep aan bod.

Programma
15.00 uur Ontvangst
15.10 uur Opening door Rabobank
15.15 uur Presentatie door Jeroen van den Hurk
16.00 uur Pauze
16.15 uur Presentatie door Alfred Driessen
17.00 uur Discussie met panel
17.30 uur Buffet
19.00 uur Afsluiting

Aanmelden
Aanmelden is noodzakelijk. Pluimveehouders in de slacht hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. 

Aanmelden

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de deelnemende Rabobanken: Centraal Twente, Enschede-Haaksbergen, Graafschap-Midden, Graafschap-Zuid, Noord- en Oost-Achterhoek, Noord Twente, Rijssen-Enter, Salland, Twente Oost, Vaart en Vechtstreek en West Twente.