alt
31 maart 2015

Versmarketeer Event

Op dinsdag 31 maart kunnen ondernemers en marketeers hun hart weer ophalen tijdens het Versmarketeer Event in de regio Ede-Wageningen, ook wel de Food Valley van ons land genoemd. De Rabobank heeft 50 kortingskaarten beschikbaar waarmee u 100 euro bespaart op de entreeprijs van dit evenement. 

Meerwaarde met vers
Het thema van het Versmarketeer Event is dit jaar 'Meerwaarde met vers'. Hans van Haaren is sectormanager Food bij de Rabobank en vindt dit onderwerp actueler dan ooit: "Deelname aan deze dag geeft ondernemers de kans kennis op te doen over die zaken die er toe doen. Bijvoorbeeld nieuwe (digitale) verdienmodellen, beleving in retail en foodservice en local4local." 

Programma
In de ochtend van 31 maart kunt u deelnemen aan een van de vier inspirerende tours met bedrijfsbezoeken in de regio. Aansluitend geniet u van een smakelijke lunch. ’s Middags volgt u een programma bij bloemenveiling Plantion. U luistert naar andere marketeers en ondernemers die top cases met u bespreken. De hele keten is vertegenwoordigd. Van primaire productie tot en met verwerking, handel en verkoop in AGF, sierteelt, vlees, vis, zuivel en brood. Tot slot wordt de Versmarketeer van het Jaar bekend gemaakt en is er gelegenheid tot netwerken met branchegenoten. 

> Lees hier meer over het programma

Partnership Rabobank
Door partner te zijn van het VersEvent laat de Rabobank zien hoe zij bijdraagt aan het waarmaken van ambities van klanten. We leveren graag een bijdrage om de sector Food & Agri te stimuleren nog meer marktgericht te ondernemen. Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek biedt haar klanten de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief dit event te bezoeken. U betaalt dan geen 245 euro maar 145 euro. Om gebruik te maken van deze korting kunt u de Rabo pormotiecode opvragen via marketing@noa.rabobank.nl   
Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Op = op