alt
10 september 2015

Online Masterclass Internationaal Zakendoen

 De Rabobank organiseert in samenwerking met trainingsbureau GITP een online masterclass voor ondernemers met internationale ambities. U bereidt zich in vijf weken voor op ondernemen in het buitenland. Wekelijks volgt u een ander thema, met onder meer hoorcolleges van en interviews met experts. We delen onderzoeken, case studies en interessante artikelen met u. Ook geven we antwoord op vragen over marktverkenning, cultuur, import, export en lokaal vestigen. Tenslotte helpen we u de theorie te vertalen naar de praktijk. De vijf modules vragen ieder ongeveer een uur per week van uw tijd.

Online Masterclass
De Online Masterclass start op 10 september 2015. Bij aanvang van de masterclass worden alle vijf de modules ter beschikking gesteld.

  • Module 1: Verkenning van ondernemer, onderneming en markt
  • Module 2: Cultuur
  • Module 3: Import & Export
  • Module 4: Lokaal vestigen
  • Module 5: Plan van Aanpak voor internationale expansie

Experts
In de Online Masterclass komen naast ondernemers en experts van de Rabobank ook netwerkorganisaties zoals Fenedex, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), Duits Nederlandse Handels Kamer (DNHK), FME en Kamer van Koophandel aan het woord. In online colleges van een aantal minuten worden de belangrijkste facetten van internationaal ondernemen kort en bondig toegelicht. Daarnaast kunnen ondernemers met andere ondernemers discussiëren over internationale vraagstukken op het discussieplatform.

Aanmelden
Meld u voor 10 september aan via onderstaande link. U komt dan op een platform buiten Rabobank.nl. Vanaf 31 juli vult u op datzelfde platform een intakeformulier in waarmee u kiest voor de Masterclass Basis, welke u gratis kunt volgen op uw computer of tablet, of Masterclass Plus, de betaalde variant van € 49,- met een aantal extra’s.

> Lees hier meer over de Masterclass Basis en Masterclass Plus 

 

Aanmelden