alt
Voorjaar 2019

Rabo miniMaster Ondernemers

Als ondernemer staat u voor grote uitdagingen. Onder invloed van politieke, technologische en maatschappelijke ontwikkelingen verloopt het economisch herstel langzaam en grillig. Tegelijkertijd komen nieuwe spelers op de markt, brengen wet- en regelgeving nieuwe uitdagingen met zich mee en zorgen online ontwikkelingen voor transparantie en vergelijkbaarheid. Klanten zijn geïnformeerd, mondig en veeleisend. Dit alles vraagt veel van uw ondernemerschap.

MiniMaster voor Ondernemers
Om u hierbij te ondersteunen hebben wij samen met de Coöperatie Fabriek een hoogwaardig miniMaster programma ontwikkeld. Het programma is specifiek samengesteld voor ondernemers met minimaal 5 personeelsleden die hun kennis willen opfrissen, zich willen laten inspireren, en die het tijd vinden voor persoonlijke én zakelijke groei. U spart met gelijken en doet nieuwe inzichten en inspiratie op. Wat u leert, kunt u direct in de praktijk toepassen. U weet welke koers de juiste is voor uw bedrijf, op welke trends u het beste kunt inspelen en hoe u zorgt voor financiële continuïteit en groei.

Programma
Het programma bestaat uit acht miniMasterclasses die elk een wezenlijk aspect van ondernemerschap behandelen.

  • Strategisch Management
  • Financieel Management
  • Management voor Ondernemers
  • Creativiteit & Innovatie
  • Marketing Management
  • Persoonlijk Leiderschap
  • Alternatieve Financieringsvormen
  • Human Resources Management

De docenten hebben ruime praktijkervaring en affiniteit met ondernemers en de branche. Ieder van hen is als docent verbonden aan minimaal één business school, hoge school of universiteit.

Data
24 januari 2019, 7 februari 2019, 21 februari 2019, 7 maart 2019, 21 maart 2019, 4 april 2019, 18 april 2019, 16 mei 2019.

Tijden
17.30 uur - Ontvangst en lichte maaltijd
18.00 uur - Aanvang programma
22.00 uur - Afsluiting

Locatie
Dreef 6, Zutphen

Kosten
Wilt u uzelf verrijken als ondernemer? Ontwikkel in acht sessies een frisse blik op uw onderneming. Voor dit programma geldt een eigen bijdrage van € 995,- per persoon, vrij van btw. U ontvangt hiervoor een factuur.

Meld u hier aan