alt
19 januari 2018

Bijeenkomst Verduurzamingsproject Energieke Cleantech Regio

“Mogen wij u helpen te verdienen aan duurzaamheid?” Dat is het uitgangspunt van het verduurzamingsproject Energieke Cleantech Regio. Door aandacht te besteden aan maatschappelijke-, wettelijke-, financiële- en comfortaspecten is een aantoonbaar beproefde werkwijze ontstaan, die bedrijven en maatschappelijke organisaties helpt om hun gebouwen en organisatie op al deze aspecten te verduurzamen en dat naar buiten uit te dragen.

Local-for-local adviesproject
Energieke Cleantech Regio is een local-for-local adviesproject, dat bestaat uit vier onderdelen: informeren en inspireren, adviseren, het bouwen van een community en van een lokaal netwerk van partijen die samen de schouders onder de verduurzaming zetten. De onafhankelijke Stichting Energieke Regio organiseert het project, samen met lokale partners zoals onze bank, zonder winstoogmerk.

Investeren in duurzaamheid loont
Als Rabobank Noord en Oost Achterhoek zijn wij onder de indruk van deze werkwijze. Het is doeltreffend en lokaal gericht én het maakt duidelijk dat investeren in duurzaamheid loont. Niet alleen op milieugebied, maar ook financieel. Dit is een fantastische win-win situatie, waar wij onze zakelijke klanten graag deelgenoot van willen maken.

Energieke ontbijtbijeenkomst
Wij nodigen wij u van harte uit voor een bijeenkomst van Energieke Cleantech Regio. De bijeenkomst laat u op informele en inspirerende wijze kennis maken met “onze” Energieke Regio. Samen met onze partners heten wij u graag persoonlijk welkom op vrijdag 19 januari aanstaande voor een 'energieke ontbijtbijeenkomst' om 07:30 uur bij het Cleantech Center aan de Noorderhavenstraat 49 in Zutphen. Meld u graag uiterlijk 10 januari aan. Een geïnteresseerde introducé meenemen is uiteraard mogelijk. VOL = VOL.

Aanmelden

Meer informatie
Meer informatie over Energieke Regio vindt u op www.energiekeregio.nl.