alt
2018

Cursus Rabo Online Bankieren

Cursus:
Tijdens de cursus leggen wij u uit hoe u op een veilige manier inlogt, hoe u de bij- en afschrijvingen van uw rekening bekijkt en welke andere bankzaken u kunt regelen. Daarnaast is er volop gelegenheid om uw eigen vragen te stellen. 
U kunt de cursus alleen volgen of met 1 á 2 andere personen. De cursus duurt 45 min - 60 min. Op het inschrijfformulier onder aan de pagina kunt u aangeven met hoeveel personen u komt en of u een cursus internetbankieren (laptop) of mobielbankieren (tablet/telefoon) wilt volgen. Deelname is kosteloos.

Locaties:
De cursus bieden wij aan op een van onze kantoren*

Zutphen Dreef 6
Lochem Walderstraat 39
Vorden Zutphenseweg 26
Groenlo Oude Winterswijkseweg 1
Winterswijk   Burgemeester Bosmastraat 41  
Aalten Hofstraat 6

Kijk op het inschrijfformulier voor de beschikbare data en tijden.

* Bent u niet in staat om naar kantoor te komen? Geef dit dan aan op het aanmeldformulier. Wij nemen dan binnen drie werkdagen contact met u op om samen met u te zoeken naar een alternatieve locatie. 

Wat vragen we van u? 

  • Kiest u voor een cursus internetbankieren en heeft u een laptop? Neemt u deze dan mee naar de cursus. Heeft u geen laptop maar een vaste computer? Dan zorgen wij voor een laptop op ons kantoor.
  • Kiest u voor de cursus mobielbankieren op tablet/mobiele telefoon? Neemt u dan uw tablet of mobiele telefoon mee. Wij gaan er van uit dat u de Rabo Bankieren App al op uw iPad/tablet heeft geïnstalleerd. Is dat niet het geval? Neem dan het wachtwoord mee voor uw iPad of tablet waarmee u apps kunt installeren.

Ga naar het inschrijfformulier

Let op: Heeft u nog geen ervaring met een computer of tablet?  Dan is deze cursus minder geschikt voor u. Wij adviseren u dan eens te informeren naar een basis computercursus bij u in de buurt. In de regio zijn verschillende mogelijkheden in buurt- en dorpshuizen.