alt
9 en 10 december 2016

Holland Holstein sHow in Zwolle

Op 9 en 10 december 2016 vindt voor de 26e keer de Holland Holstein sHow plaats in Zwolle. Deze rundveekeuring is de enige open nationale show in Nederland. Het doel van het evenement is de Holstein-fokkerij van de Nederlandse veehouders zoveel mogelijk in woord en daad te promoten.

Ruim 3000 fokkerijliefhebbers komen naar Zwolle om Nederlands mooiste koeien te bewonderen. Een mooie gelegenheid om met veel melkveehouders in contact te komen.

Rabobank sponsort de landelijke Holstein fokkerij vereniging vanwege haar link met het dierenwelzijn, jongeren en de verbinding tussen sector en samenleving. Meer informatie over de Holland Holstein Show vindt u op www.hollandholsteinshow.nl.

Toegangskaarten
Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek biedt haar agrarische relaties de mogelijkheid deze keuring te bezoeken. Wij mogen een aantal toegangskaarten (kosteloos) weggeven. Deze zijn op beide dagen geldig. Wilt u kaarten ontvangen? Neem dan contact op met de afdeling Food & Agri via 0544 – 47 47 44 of bestel ze via communicatie.noa@rabobank.nl. Wees er snel bij van op = op.