alt

Rabo Opvolgers Perspectief

Het overnemen en leiden van een agrarisch bedrijf is complex. Met het Rabo Opvolgers Perspectief werken we doelgericht samen met je aan de overname en aan de toekomst. Zo ontdekt jij waar je kracht als ondernemer ligt, of je de overname kunt financieren en welke strategie het beste bij je past.

Rabo Opvolgers Perspectief
In het Rabo Opvolgers Perspectief word je intensief begeleid. Je ontvangt een adviesrapport waarin staat hoe je jouw kwaliteiten het best kunt inzetten. Experts kijken naar de haalbaarheid van je plannen. Tijdens de training ontmoet je collega’s die net als jij op het punt staan een bedrijf over te nemen. Zo kun je van elkaar leren en elkaar inspireren voor een geslaagde overname. De Rabobank, JOOST en LTO Noord begeleiden je intensief tijdens jouw overnametraject.

E-magazine Rabo Opvolgers Perspectief
In het e-magazine Rabo Opvolgers Perspectief lees je alles over de drie onderdelen van het programma: het Spiegelgesprek, de Financiële Scan en de 5-daagse Opvolgerstraining. De waarde van het Spiegelgesprek wordt toegelicht door Anton de Boer en enkele trainers geven aan wat de training met de ondernemer in spé doet. Ook vertellen twee opvolgers wat hun ervaringen met het programma zijn.

> Bekijk hier het e-magazine

Meer weten? Neem dan gerust contact op met het agrarisch team via (0544) 47 47 44.