alt
vrijdag 25 november 2016

Achterhoekse Talententuin – vind jouw stage of droombaan! (Vol)

Wegens overweldigende interesse kun je je helaas niet meer aanmelden voor het Rabobank VIP programma.

Natuurlijk ben je smiddag's nog wel gewoon welkom op Achterhoekse Talententuin om kennis te maken met de vele bedrijven uit de Achterhoek. Schrijf je hiervoor in via de website van de Talententuin.

Heb je tussentijds vragen? Neem dan contact op met onze afdeling MCC via leden.noa@rabobank.nl of tel. (0544) 47 45 20.

 

Voor het vierde jaar op rij vindt de Achterhoekse Talententuin plaats in de DRU Fabriek in Ulft op vrijdag 25 november 2016. Ook dit jaar bieden wij hierbij een speciaal Rabo VIP arrangement aan voor klanten van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek en Rabobank Graafschap.

Ontmoet jouw toekomstige werkgever
Tijdens de Achterhoekse Talententuin kom je in een inspirerende omgeving met bedrijven en organisaties uit de Achterhoek in contact. Bijvoorbeeld met Bonsen-Reuling, Azora en Brink. Uiteraard zijn we zelf ook vertegenwoordigd (kijk voor alle bedrijven op www.talententuinachterhoek.nl).

De deelnemende bedrijven tonen hun productinnovaties, banen, stages en projecten. Ook zijn er jonge medewerkers aanwezig die vertellen over hun ervaringen in de betreffende organisatie. Graag komen de bedrijven in contact met studenten of afgestudeerden die stage willen lopen of willen werken in de Achterhoek. Ook kan je diverse workshops en lezingen volgen. De middag wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

Op pad met de Rabobus
Vorig jaar boden we voor het eerst het Rabo VIP arrangement aan. Bedacht en gerealiseerd samen met ons jongerenpanel. Dat bleek een groot succes. Daarom doen we ook dit jaar weer mee.
Ben jij klant van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek of Rabobank Graafschap en wil jij een bezoek brengen aan de Talententuin? Ga dan met ons mee als VIP! Vanuit diverse plaatsen kun je in de Rabo VIPbus instappen die je direct naar Ulft brengt. Tijdens de Talententuin ontbreekt het je aan niets. De lunch, borrel en een fotoshoot voor LinkedIn zijn voor jou geregeld. Ook hebben we een speciale Rabo VIP lounge voor je ingericht met leuke extraatjes (zoals een CV check en een oplaadpunt voor je mobiel). Na afloop staat de Rabobus weer voor je klaar.

Programma Rabo VIP arrangement

09.15 uur Vertrek vanaf opstapplaatsen met Rabo VIP bus
Even voorstellen: jongerenpanel Rabo NOA
10.15 uur Aankomst Achterhoekse Talententuin
10.30 uur Humberto Tan in gesprek met Achterhoeks Talent
11.45 uur Tijd voor de Talententuin!
  • VIP lunch, fotoshoot en CV check in de Rabolounge
  • Kennis maken met de ondernemers op de Talententuin
  • Workshops (o.a. Golden Cirle en Pitchen)
  • Sprekers en inspirerende presentaties op het Talentpodium
16.00 uur Netwerkborrel
17.00 uur Vertrek bussen


Achterhoek werkt!
Kan je de 25e niet met ons mee maar heb je wel interesse in vacatures in de Achterhoek? Kijk dan op www.achterhoekwerkt.nl dé website voor banen in de Achterhoek.