alt
29 september 2016

Dag van het Nieuwe Financieren

In heel Nederland zitten ambitieuze ondernemers weer vol plannen. Voor die ondernemers houden wij op donderdag 29 september de Dag van het Nieuwe Financieren. Deze dag draait helemaal om uw plan en de nieuwe financieringsvormen die u kunnen helpen om dit van de grond te krijgen. Laat u informeren en inspireren door diverse workshops, een ondernemende spreker, één op één advies of pitch uw succesverhaal. Want voor een goed plan vinden wij de weg. 

Dag van het Nieuwe Financieren, regio Oost Achterhoek
Rabobank Graafschap en Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek hebben de handen in één geslagen voor de Dag van het Nieuwe Financieren in de regio Oost Achterhoek. Vanaf 14.00 uur bent u van harte welkom in het Rabobank kantoor van Rabobank Graafschap aan de Ambachtstraat 4 in Doetinchem. Wij zetten letterlijk de deuren open voor álle ondernemers uit de Achterhoek die volop nieuwe plannen hebben.

Ontdek de mogelijkheden van het nieuwe financieren:

  • Neem deel aan workshops over o.a. leasing, crowdfunding en stapelfinanciering.
  • Pitch uw plan en krijg direct feedback van onze accountmanagers.
  • Scherp uw plan aan en ontdek welke financieringsvorm er het beste bij past.
  • Volg het online avondprogramma met seminars over financiering voor groeiende bedrijven en het financieren van duurzame ondernemingen.  

Van lelijke eend tot duurzame sportwagen​
Iwan Göbel (Burton Car Company uit Zutphen) trapt om 14.30 uur de 'Dag van het Nieuwe Financieren' af. Ondernemerschap zit hem in het bloed. Met wat eigen spaargeld startte hij,  samen met zijn broer, zijn eerste bedrijf ‘Burton Car Compagny’ in een schuurtje. In korte tijd is zijn bedrijf uitgegroeid tot grootste en duurzaamste sportwagenfabriek van Nederland. Passie, doorzettingsvermogen, lef en creativiteit vormen de rode draad van zijn verhaal. Zijn niet alledaagse denkwijze zal u gegarandeerd prikkelen, enthousiasmeren, maar bovenal inspireren!

> Bekijk hier het volledige programma en de workshops

Aanmelden
Zit u ook vol met ondernemersplannen? Onze experts staan op 29 september voor u klaar. Meld u kosteloos aan voor deze middag en schrijf u in voor één van de workshops. Kom maar op met dat plan!

Aanmelden

De Avond van Het Nieuwe Financieren
Kunt u niet aanwezig zijn? Bekijk dan 's avonds ons online seminar. Vanaf 20.00 uur kunt u live meekijken met een informatief tafelgesprek over het combineren van financieringsvormen. Dit gesprek wordt om 20:20 uur gevolgd door twee korte seminars: ‘Het Nieuwe Financieren en Groei’ en 'Het Nieuwe Financieren en Duurzaam Ondernemen’ (vanaf 20:35 uur).

Meld u hier aan voor 'De Avond van Het Nieuwe Financieren