alt
16 juni 2016

Wooncafé in Groenlo

Woonvragen
Een (eerste) huis kopen is een spannende gebeurtenis. Waar begin je en hoe pak je de zoektocht goed aan? Wat voor soort huis kun je betalen? En wat is verstandig: een huis kopen of kun je beter huren? Wat moet je juridisch regelen als je gaat samenwonen? En kies je voor een bestaande woning of een nieuwbouwhuis? Om antwoord te geven op deze en andere woonvragen, organiseren we Het Wooncafé. Onder het genot van een drankje kun je diverse woonspecialisten al je vragen stellen over het kopen van een (eerste) huis.

Rabobank Groenlo
In het werkcafé van de Rabobank, Oude Winterswijkseweg 1 in Groenlo kun je aan de medewerkers van Scheers & Roes Makelaars, Notariskantoor Stevelink & Roerdink en Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek al je woonvragen stellen. Tussen 19.00 en 21.00 uur is Het Wooncafé geopend en kun je binnenlopen op een moment dat jou uitkomt. Het Wooncafé is vrij toegankelijk aanmelden is niet nodig. Je bent van harte welkom!

Elke derde donderdag van de maand Het Wooncafé
Ben je op 16 juni niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn, kom dan gerust naar een van de andere wooncafés. Elke derde donderdag van de maand zitten onze Rabobank adviseurs, samen met een notaris en makelaar, voor je klaar om antwoord te geven op je woonvragen. De locaties wisselen en de wooncafés zijn elke maand in twee plaatsen van ons werkgebied. Zo krijgt je de gelegenheid een Wooncafé bij jou in de buurt te bezoeken.

In de vakantie periode is er geen wooncafé.

Volgende wooncafé:
20 oktober in Winterswijk en Gorssel (locatie volgt)
17 november Markt 5 in Lichtenvoorde  en in Steenderen(locatie volgt)

Meer informatie is te vinden op http://www.facebook.com/hetwooncafe