alt
18 en 19 juni 2016

Lekker naar de boer

Op zaterdag 18 en zondag 19 juni vindt het 'Lekker naar de Boer'-weekend plaats. U kunt dan bij biologische boerenbedrijven in heel Nederland terecht voor rondleidingen, boerenmarkten, proeverijen en (kinder)activiteiten. Maak kennis met inspirerende boeren en boerinnen en ontdek wat biologisch boeren zo bijzonder maakt.

Proef het biologische boerenleven
Lekker naar de Boer is gebaseerd op beleven. Zodra u het erf oploopt, gaat er een wereld voor u open. U ziet, ruikt en ervaart dan wat er zo bijzonder is aan biologisch boeren. U kunt met eigen ogen zien dat samenwerken met de natuur zo gemakkelijk lijkt, maar heel veel vakmanschap vereist. Want behalve voor de heerlijkste ingrediënten voor uw maaltijd, zorgt de biologische boer ook voor het milieu, dierenwelzijn en de natuur.

Kennis over voedselvraagstuk
De Rabobank is partner van Lekker naar de Boer en heeft als doel om kennis met consumenten en ondernemers te delen over het wereldwijde voedselvraagstuk.

Welke boerderij(en) kiest u?
Op Lekkernaardeboer.nl vindt u alle boerderijen die meedoen:

> Bekijk hier de deelnemende boerderijen 

Vindt u het moeilijk om een bedrijf uit te kiezen? Laat u dan inspireren door de prachtige fietsroutes langs verschillende biologische boerenbedrijven. U vindt de routes en overige informatie op de website van Lekker naar de Boer.

> Ga naar lekkernaardeboer.nl