alt
17 juni 2016

Ik ben boerin en daar ben ik trots op

De rol van de vrouw op het agrarisch bedrijf is al een tijd aan het veranderen. De vrouw werkt vaker buitenshuis. Ondanks deze verandering werkt nog altijd 60% van de vrouwen ten minste 10 uur per week op het agrarisch bedrijf. Daarmee is de rol en de betrokkenheid van de vrouw in het bedrijf uitermate belangrijk.

Ladies Day - ‘Ik ben boerin en daar ben ik trots op’
Speciaal voor de vrouwen op het agrarisch bedrijf organiseert Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek op vrijdag 17 juni de bijeenkomst ‘Ik ben boerin en daar ben ik trots op’. Tijdens deze Ladies Day praten wij over de inzet van vrouwelijke ondernemers kwaliteiten, proeven we ‘de man in de pan’ en bekijken we de invloed van vrouwen op Social Media. Cabaretière Irene van der Aart sluit de middag af.

Locatie
Zalencentrum de Radstake aan Twente Route 8 in Heelweg

Programma
13.30 uur - Ontvangst
14.00 uur - Programma over het benutten van vrouwelijke ondernemerskwaliteiten, de 'man in de pan' en de invloed van vrouwen op Social Media
15.15 uur - Cabaretvoorstelling 'De boer op'
15.45 uur - Afsluitende borrel

Over de sprekers

  • Antoinet van Helvoirt - Dagvoorzitter, Innovatiemanager, Heemraad Waterschap Rijn en IJssel én boerendochter.
  • Lianne Veenstra - Deze ondernemerscoach geeft inzicht in nog onbenutte mogelijkheden voor de vrouw in het agrarisch bedrijf.
  • Nel Schellekens - Deze Chef kok bij Gasterij de Gulle Waard uit Winterswijk is bekend als 'van kop tot kont' kok en 'de man in de pan'. U gaat dit proeven!
  • Irene van der Aart - Cabaretière met een hilarische verhaal over haar relatie met een boer en de verschillen tussen het leven in de stad en op een boerderij.

Kortom, een informatieve middag speciaal voor vrouwen waar wij trots op zijn. U komt toch ook?! Neem gerust een agrarische vriendin mee.

Aanmelden