alt
16 mei 2016

Online Masterclass Internationaal Ondernemen - De Verdieping

Wij helpen u graag uw activiteiten over de grens verder te professionaliseren. Volg daarvoor de verdiepende Online Masterclass Internationaal Ondernemen – een online vervolg op de oriëntatiecursus die in mei en september 2015 werd gevolgd door ruim 2000 deelnemers en toen beoordeeld werd met een 8. Deze nieuwe verdiepingscursus start op 16 mei. Deelname is gratis.

Online Masterclass
De Online Masterclass start op 16 mei 2016. Bij aanvang van de masterclass worden alle drie de modules ter beschikking gesteld.

  • Module 1: Managen van Handel- en Valutastromen
  • Module 2: Optimaliseren van werkkapitaal
  • Module 3: Financieren in het buitenland

Experts
In de Online Masterclass komen naast ondernemers en experts van de Rabobank ook netwerkorganisaties zoals Fenedex, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), Duits Nederlandse Handels Kamer (DNHK), FME en Kamer van Koophandel aan het woord. In online colleges van een aantal minuten worden de belangrijkste facetten van internationaal ondernemen kort en bondig toegelicht. Daarnaast kunnen ondernemers met andere ondernemers discussiëren over internationale vraagstukken op het discussieplatform.

Aanmelden
Meld u voor 16 mei aan via onderstaande link. U komt dan op een platform buiten Rabobank.nl. Deelnemers ontvangen vanaf 12 mei een e-mail met cursusinformatie en een link naar de intake vragenlijst.

 

Meld u hier aan