alt
17 mei, 19 mei, 24 mei en 26 mei 2016

Financieren verandert, verandert u mee?

De digitalisering van de financiële sector gaat razendsnel. Ondernemers maken steeds vaker gebruik van online aanbieders van financiële producten. Zowel voor eenvoudige bankzaken als complexere financieringsvormen zijn ondernemers al lang niet meer afhankelijk van de banken.

Deze digitalisering heeft logischerwijs ook gevolgen voor andere financiële dienstverleners zoals accountants en administratiekantoren. Zo wordt vanaf 1 januari 2017 de online tool SBR (Standaard Business Reporting) dé standaard voor het aanleveren van financiële gegevens voor ondernemers. Daarnaast ontvangen wij steeds meer financieringsverzoeken van ondernemers digitaal. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor u als intermediair? En hoe blijft u meerwaarde leveren?

Uitnodiging
Door samen op te trekken en kennis over dit onderwerp met elkaar te delen, kunnen we onze gezamenlijke klanten verder helpen. Wij nodigen u daarom graag uit voor de lunchbijeenkomst ‘Financieren verandert, verandert u mee?’. Tijdens deze bijeenkomst nemen wij u mee in de ontwikkelingen rondom (online) financieren (o.a. Financieel Regisseurschap en Zakelijk Retail Financieren) en de inzet van SBR. De bijeenkomst is met name interessant voor de accountants en adviseurs van MKB ondernemingen.

U heeft de keuze uit vier middagen en vier verschillende locaties:

  • dinsdag 17 mei - Rabobank aan de Oude Winterswijkseweg 1 in Groenlo
  • donderdag 19 mei - Rabobank aan de Dreef 6 in Zutphen
  • dinsdag 24 mei - Rabobank aan de Burgemeester Bosmastraat 41 in Winterswijk
  • donderdag 26 mei - Rabobank aan de Walderstraat 39 in Lochem

Programma
12.00 uur - Ontvangst met lunch
12.15 uur - Financieren verandert, verandert u mee?
13.30 uur - Gelegenheid tot vragen stellen
14.00 uur - Einde

Aanmelden
Benieuwd naar deze ontwikkelingen? Meld u voor 5 mei kosteloos aan via onderstaande button.

 

Aanmelden