alt
4 mei 2016

MEET Coworkday @ CVJO Zutphen

Centrum voor Jong Ondernemerschap
Sinds maart 2015 is Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek partner van het Centrum voor Jong Ondernemerschap (CvJO) in Zutphen. Het CvJO is een ambitieuze ondernemers community en biedt starters een laagdrempelige, inspirerende kantooromgeving aan de Kuiperstraat 70 in Zutphen. Een plek vóór en dóór ondernemers waar kennis, ervaring, netwerk en werkplek samenkomen. De Rabobank steunt het CvJO met haar kennis. Wij zijn ervan overtuigd dat wij hiermee een aandeel leveren in het succes van startende ondernemers.

Cowork Day
Elke eerste vrijdag van de maand organiseert het Centrum voor Jong Ondernemerschap aan de Kuiperstraat 70 in Zutphen een Cowork Day. Of je nou ondernemer of medewerker bent, of graag je netwerk wilt vergroten. Tijdens deze Cowork Day kun je sparren met collega-ondernemers en gebruik maken van de expertise van de aanwezige partners. In mei wordt de Cowork Day georganiseerd op woensdag.

Programma
11:00 uur Binnenkomst: Elkaar ontmoeten, kennismaken en sparren, of nog even wat werken. Van 12.00 tot 14.00 uur is er bovendien de mogelijkheid om met de aanwezige expertpartners te sparren.
12.30 uur Gezamenlijke lunch: Neem zelf iets mee en deel het, zo hebben we een heerlijk gevarieerde lunch!
14.00 uur Workshop: Mailchimp
16.00 uur Borrel

Iedere Cowork Day kent een ander programma. Kijk voor het actuele programma op http://zutphen.cvjo.nl/

Aanmelden
Ben jij er ook bij? Meld je aan via info@cvjozutphen.nl.
CoWork Day is kosteloos voor startende ondernemers met een abonnement van het CvJO. Heb jij geen abonnement? Geen probleem, je ontvangt dan een factuur van €10,- (excl. BTW).