alt
18 februari 2016

Het Wooncafé Lichtenvoorde

Rabobank, Scheers & Roes Makelaars en Keistad Notarissen organiseren op 18 februari 2016 Het Wooncafé voor mensen met woonvragen.

Woonvragen
Een (eerste) huis kopen is een spannende gebeurtenis. Waar begin je en hoe pak je de zoektocht goed aan? Wat voor soort huis kun je betalen? En wat is verstandig: een huis kopen of kun je beter huren? Wat moet je juridisch regelen als je gaat samenwonen? En kies je voor een bestaande woning of een nieuwbouwhuis? Om antwoord te geven op deze en andere woonvragen, organiseren we Het Wooncafé. Onder het genot van een drankje kun je diverse woonspecialisten al je vragen stellen over het kopen van een (eerste) huis.

Grand Café Markt 5
Bij Grand Café Markt 5, Markt 5 in Lichtenvoorde kun je aan de medewerkers van Scheers & Roes makelaars, Keistad Notarissen en Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek al je woonvragen stellen. Tussen 19.00 en 21.00 uur is Het Wooncafé geopend en kun je binnenlopen op een moment dat jou uitkomt. Het Wooncafé is vrij toegankelijk aanmelden is niet nodig. Je bent van harte welkom!

Elke derde donderdag van de maand Het Wooncafé
Ben je op 18 februari niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn, kom dan gerust naar een van de andere wooncafés. Elke derde donderdag van de maand zitten onze Rabobank adviseurs, samen met een notaris en makelaar, voor je klaar om antwoord te geven op je woonvragen. De locaties wisselen en de wooncafés zijn elke maand in twee plaatsen van ons werkgebied. Zo krijgt je de gelegenheid een Wooncafé bij jou in de buurt te bezoeken.

In maart is er geen Wooncafé maar op 2 april is er het Hypotheek inloopspreekuur
21 april in Neede en Brummen
19 mei in Winterswijk en Borculo

Meer informatie is te vinden op http://www.facebook.com/hetwooncafe